Només la PAH ja ha recollit 213.976 signatures per a la ILP de la dació en pagament, contra els desnonaments i pel lloguer social.

El divendres passat les PAH’s de tot l’estat vàrem fer l’entrega de signatures a les diferents oficines del cens provincial per a la ILP que proposa la regulació de la dació en pagament, la moratòria dels desnonament i la promoció del lloguer social.

Avui, dilluns 30, ja podem dir, que a l’equador de la recollida de signatures, podem anunciar que només la PAH ja ha recollit 213.976 signatures a tot l’estat. A aquesta xifra hem d’afegir-hi les que porten recollides les altres entitats del grup promotor (CCOO, CONFAVC, Observatori DESC, Taula del Tercer Sector i UGT).

Aquestes 213.976 signatures han estat recollides per les més de 60 PAH’s que hi ha en tot l’estat, comptant amb l’ajuda i l’aliança d’altres moviments propers, com son les assemblees 15M o el moviment veïnal. Encapçala, de moment, la recollida de signatures la província de Barcelona que, amb més de 15 PAH’S, entre abril i juliol han recollit 65.459 signatures. La segueixen Madrid amb 25.745 signatures, Valencia amb 23.133 i Murcia amb 13.620.

Recordem que tenim fins al 31 d’octubre per a recollir un mínim de 500.000 signatures, però esperem que siguin moltes més, per a que el Govern no tingui cap dubte sobre quina es la voluntat popular: la paralització immediata dels desnonaments, la regulació de la dació en pagament retroactiva, i la reconversió de la vivenda buida que acumula la banca en vivenda en règim de lloguer social realment assequible. La ciutadania ni entenem ni acceptem que es segueixi rescatant a la banca responsable de la crisi, i en canvi no es rescati a les persones. Exigim un pla de recsat ciutadà YA!

Si encara no has signat, o vols col·laborar activament en la recollida de signatures, contacta amb la teva PAH  més propera aquí.

Recordem que si disposes de DNI electrònic també pots signar on line.