Festa de la PAH

El  Casal de Joves del Coll celebra cada any una festa solidària on tots els fons que es recapten la nit de la festa van destinats a una entitat sense ànim de lucre. Aquest any el Casal de Joves del Coll ha volgut donar suport a la PAH i ens han escollit per fer la festa solidària.

Així doncs, us esperem a totes i tots a la festa de la PAH aquest dissabte 15 de desembre.

Tindrem animacions infantils, projecció d’un nou documental de la PAH i concerts, tot això gratis! Gratis gràcies a la generositat del Casal de Joves del Coll, Pràctic, Tofu & Los rumberos de Lepant, EAM (Exèrcit de l’Alliberament Musical), YWK (Yes We Kant) i a Diego&Juaco.

Tindrem entrepans i begudes a preus accessibles per a totes!

Feu difusió!

18h Animacions infantils amb Pràctic

20h Presentació nou documental de la PAH

21h Música en directe : Tofu & Los rumberos de Lepant, EAM (Exèrcit de l’Alliberament Musical), YWK (Yes We Kant).

Lugar: c/ Duran i Borrell nº 24

Parada de Metro: L5 El Coll / La teixonera

Veure mapa aquí

———————————-

El Casal de Joves del Coll celebra cada año una fiesta solidaria, en la cual todos los fondos que se recaudan durante la noche van destinados a una entidad sin ánimo de lucro. Este año el Casal de Jóves del Coll ha querido dar apoyo a la PAH y nos han escogido para la fiesta solidaria.

Así pues, os esperamos a todas y todos en la fiesta de la PAH este sábado 15 de diciembre.

Tendremos animaciones infantiles, proyección de un nuevo documental de la PAH y conciertos, todo esto gratis! Gratis gracias a la generosidad del Casal de Joves del Coll, Pràctic, Tofu & Los rumberos de Lepant, EAM (Exèrcit de l’Alliberament Musical), YWK (Yes We Kant) y a Diego&Juaco.

Tendremos bocadillos y bebidas a precios accesibles para todas!

Haced difusión!

18h Animaciones infantiles con Pràctic

20h Presentación nuevo documental de la PAH

21h Música en directo : Tofu & Los rumberos de Lepant, EAM (Exèrcit de l’Alliberament Musical), YWK (Yes We Kant).

Lugar: c/ Duran i Borrell nº 24

Parada de Metro: L5 El Coll / La teixonera

Veure mapa aquí