AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

(del dimecres 01 al dimarts 07 de juny)

Aquesta setmana ve plena d’accions molt importants!! Per una banda, dimecres tenim el judici al #BlocLaBordeta i us esperem a totes per donar el vostre suport, per una altra dissabte tenim la primera acció que marcarà el camí a seguir durant la campanya electoral. Estarà plena de sorpreses i festa no te la perdis!

Si tens problemes hipotecaris, de lloguer o ocupació i no saps com solucionar-los, vine, t’ajudarem a trobar una solució i podràs unir-te al nostre moviment. Aquesta setmana els companys d’APE també fan el seu assessorament col·lectiu per a les persones afectades de pobresa energètica

DIMECRES 01
9:00 JUDICI AL BLOC LA BORDETA. Totes a la Ciutat de la Justícia. Ens jutgen per lluitar pel nostre dret a un habitatge digne. Fa més de 15 mesos que 8 famílies viuen al ‪#‎BlocLaBordeta‬, l’edifici recuperat per l’Obra Social de la PAH i que pertany a la Sareb. Un edifici que portava més de 7 anys vuit i en desús. Desde aleshores és ple de vida i lluita. Exigim la cessió del Bloc al parc d’habitatge públic i el lloguer social per les famílies que hi viuen. Si ens toquen a una ens toquen a totes!
<M> L1 Santa Eulalia – Autobus H12 desde Plaza España.

índice

17:00 Grup d’Ajuda Mútua. Espai obert i de confiança per a les persones que necessitin verbalitzar el seu malestar, les seves preocupacions, conflictes, etc. més enllà dels problemes d’habitatge. Aquest grup està dirigit per un activista i terapeuta

17:00 a 19:00 APE (Aliança contra la Pobresa Energètica). Assessorament col·lectiu per a les persones afectades de pobresa energètica. Si et volen tallar la llum, el gas, l’aigua o tens problemes per pagar les factures, apropat i defensa els teus drets.
Local de PAH BARCELONA c/Obradors 6-8 “M” Línea 3 – Drassanes

índice

19:00 ASAMBLEA EXTRAORDINARIA! BBVA ha denunciat a 63 compahs per 2 ocupacions de l’any passat. La PAH com sempre, NO té por i anem a donar la cara tots units. Ens reunim amb l’advocada per estudiar estratègia col·lectiva.
Si has estat denunciat, NO faltis! Juntes guanyarem!

DIJOUS 02
18:00 Comissió de IRPH.

DIVENDRES 03
17:00 ASAMBLEA EXTRAORDINARIA OBRA SOCIAL

DISSABTE 04
11:00 ACCIÓ “TIÑETE DE VERDE”. Ens veiem al Carrer Urgell 278, davant la seu del PP a Barcelona! <M> L5 Hospital Clínic

La #Llei24 és necessària i és urgent i la volem traslladar a la resta de l’estat. Comencem la nostra campanya en defensa el dret a l’habitatge! Amb #las5delaPAH i molt més!
SUMA’T al nostre esdeveniment de Facebook!!
índice

DILLUNS 06
17:00 Atenció als estudiants
18:00 Assemblea d’ acollida i assessorament col·lectiu. Espai obert per a totes aquelles persones que tenen el seu primer contacte amb la PAH i per a aquelles que volen/han de seguir aprenent per resoldre dubtes sobre el seu propi cas per seguir lluitant.

DIMARTS 07
18:00 Assemblea d’ accions i coordinació