Continuarem lluitant sense por per una societat més justa

El dijous a la tarda totes vam emmudir en assabentar-nos de l’atroç atac terrorista que s’havia produït a les Rambles de Barcelona, a casa nostra. Un atac que malauradament deixa morts i ferits.

Amb aquestes línies volem expressar el nostre condol a les víctimes i als seus estimats, fer-los arribar una forta abraçada d’estima, fraternitat i solidaritat. Abraçada que volem fer extensible a les víctimes d’arreu del món que pateixen atacs similars. També volem expressar la nostra repulsa i més enérgica condemna a la violència, i als que fomenten l’odi arreu del món.

A la PAH de Barcelona, com a tantíssimes altres entitats de la ciutat, lluitem cada dia juntes, on la diversitat en la procedència, la religió o la cultura, lluny de ser una feblesa, es viu com una fortalesa. Juntes lluitem per la justícia social, juntes li donem sentit a què vol dir solidaritat, fraternitat, estima, suport mutu. Aquest és el nostre compromís, el de continuar lluitant cada dia per una societat més justa, per un món més just. No deixarem que aquesta barbàrie ens canviï, no deixarem que això sigui una excusa per fomentar l’odi, el feixisme, el racisme o la islamofòbia. Seguirem treballant sense por pels DDHH i perque Barcelona sigui una ciutat oberta, diversa i acollidora

Per això, ens sumem i ens sumarem a accions i comunicats com el de Lafede o moltes altres entitats socials de la ciutat que continuarem treballant per una justícia global.

Seguiremos luchando sin miedo por una sociedad más justa

El jueves por la tarde todas enmudecimos al enterarnos del atroz ataque terrorista producido en las Ramblas de Barcelona, en nuestra casa. Un ataque que lamentablemente dejó muertos y heridos.

Con estas líneas queremos expresar nuestras condolencias a las victimas y a sus seres queridos, hacerles llegar un fierte abrazo de amor, fraternidad y solidaridad. Un abrazo que queremos hacer extensible a las victimas que sufren actos similiares por todo elmundo.
También queremos mostrar nuestro rechazo y más energética condena a la violencia y a quienes fomentan el odio por el mundo.

En PAH Barcelona, como en tantísimas entidades de la ciudad, luchamos cada día juntas, donde la diversidad en la procedéncia, la religión o la cultura, lejos de ser una debilidad, se vive como una fortaleza. juntas luchamos por la justicia social, juntas le damos sentido al significado de solidaridad, fraternidad, amor y ayuda mútua. este es nuestro compromiso, el de seguir luchando cada día por una sociedad más justa, por un mundo más justo. No dejaremos que esta barbarie nos cambie, no dejaremos que esto sea una excusa para fomentar el odio, el fascismo, el racismo o la islamofobia. Seguimos trabajando sin miedo por los DDHH y para que Barcelona sea una ciudad abierta, diversa y acogedora.

Por esto, nos sumamos y nos sumaremos a acciones y comunicados como el de Lafede o muchas otras entidades sociales de la ciudad que seguiremos trabajando por una justicia global.