AGENDA DE LA SETMANA

(del dimecres 11  al dimarts 17 d’octubre)

DIVENDRES 13
10:00 Nos vamos de excursión!

DILLUNS 16
17:30 Assemblea d’ acollida i assessorament col·lectiu. Espai obert per a totes aquelles persones que tenen el seu primer contacte amb la PAH i per a aquelles que volen/han de seguir aprenent per resoldre dubtes sobre el seu propi cas per seguir lluitant.

DIMARTS 17
11:00 Dia Internacional per a l’Erradicació de la Pobresa. Organitzacions de l’àmbit de l’acció social, la pau, els drets humans i la cooperació ens unim per fer una acció conjunta en el marc de la campanya Pobresa Zero -Justícia Global. Ens sumem a l’acció porta per lema “Contra la pobresa i les desigualtats, EXIGIM ELS NOSTRES DRETS

17:00 Atenció als estudiants.
18:00 Assemblea d’accions i coordinació.

 

********************

 

AGENDA DE LA SEMANA

(del miércoles 11  al martes 17 de octubre)

VIERNES 13
10:00 ¡Nos vamos de excursión!

LUNES 16
17:30 Asamblea de bienvenida y asesoramiento colectivo. Espacio abierto a todas las personas que tienen su primer contacto con la PAH y para aquellas que tienen que seguir aprendiendo y empoderándose para resolver las dudas sobre sus casos y seguir luchando.

MARTES 17
11:00 Dia Internacional para la Erradicación de la Pobreza. Organizaciones del ambito de la acción social, la paz, los derechos humanos y la cooperación nos unimos para una acció conjunta en el marco de la campañaa Pobreza Zero -Justícia Global, bajo ellema “Contra la pobreza y las desigualdades, EXIGIMOS  NUESTROS DERECHOS”

17:00 Atención a estudiantes.
18:00 Asamblea de acciones y coordinación.

 

photo_2017-10-03_11-44-15

STOP DESAHUCIOS

Atentas a nuestras convocatorias en nuestro perfil de Twitter o en nuestro canal de Telegram.