Acció per exigir solucions al BBVA per a famílies a les que estan ignorant

PerPAH_Bcn

Acció per exigir solucions al BBVA per a famílies a les que estan ignorant

Avui 1 de febrer ocupem l’oficina de BBVA per exigir solucions dignes a casos de famílies que fa molt temps lluiten per aconseguir-les. Volem denunciar que les pràctiques del BBVA són cada vegada més perverses, ja no solament menystenen a les famílies assetjant-les per telèfon perquè paguin o negant-se a negociar una segona oportunitat, sinó que ara els maregen i es lleven de damunt als seus clients dient que no els coneixen i que la seva hipoteca és d’una altra entitat. Enfront d’aquest joc pervers i criminal la PAH Barcelona, diem prou, exigim una interlocució directa amb responsables i negociar els casos que presentem avui.

Volem dació en pagament retroactiva, per a totes les famílies en fase d’execució hipotecari i futura perduda d’habitatge, evitant augmentar la llista dels 173 desnonaments diaris en tot l’estat.

Volem lloguer social assequible sobre la base dels ingressos de la unitat familiar, que garanteixin el dret a l’habitatge a les famílies en exclusió residencial. Seguirà havent-hi vides en joc, mentre se segueixin vulnerant Drets Humans bàsics. Sabem que la llei hipotecària espanyola és il·legal i criminal, tan criminal com l’actitud de la banca, que nega a la gent una llar, però que no té objeccions a invertir milers de milions en la indústria armamentística. Un sector liderat per Banc Santander i BBVA, les entitats que més desnonaments acumulen i més beneficis en paradisos fiscals.

BBVA ha de complir amb la seva responsabilitat, oferint lloguer a totes les persones desnonades, sigui per la via hipotecària o per haver recuperat un de tants pisos buits en mans de l’entitat, com a única solució a la falta de solucions que les destino a viure al carrer.

Volem quitacions per a aquelles afectades que amb elles puguin evitar la perduda de la seva llar

Volem que s’utilitzin els pisos buits arrabassats a la ciutadania amb enganys, per ampliar el parc públic d’habitatge i donar solució a l’emergència habitacional, provocada per la banca i la falta de polítiques d’habitatge valentes perquè l’Estat defensa els drets de les famílies per damunt dels interessos financers.

Part d’aquestes solucions estan recollides en la #LeyViviendaPAH.

#BBVAresponde

Quant a l'autor

PAH_Bcn administrator

    Deixeu una resposta