Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

1era Festa pel Dret a l’Habitatge

Abril 23 @ 8:00 pm

$10

Per la situació d’emergència habitacional, per posar la problemàtica al centre i aconseguir recursos per continuar la lliuta organitzem juntament amb el Sindicat de Llogateres la 1era festa pel Dret a l’Habitatge amb The SEY Sisters, Maria Arnal i Marcel Bagés, Za! i Lágrimas De Sangre 😍 

  • Dimarts 23 d’abril (Sant Jordi)
  • 20 h
  • Sala Apolo (Barcelona)

L’encariment dels preus tant de lloguer com de compra a la ciutat de Barcelona es troba en una situació que exclou a la majoria de la població. Vivim una emergència habitacional que s’exemplifica dia rere dia als barris i pobles. Tan sols hem de mirar dades: 644.718 desnonaments en tot l’estat des de 2008.

L’habitatge no és un article de luxe, és una necessitat i un dret, i com a tal necessita una regulació per tal de garantir l’accés. No ens aturarem fins a aconseguir el nostre objectiu.

L’ocupació d’habitatges buits és un recurs legítim en temps d’especulació i una eina útil per visibilitzar que la propietat dels habitatges recau en poques mans, curiosament bancs i fons voltors, els mateixos que ens van estafar ara fa deu anys i que no només no han assumit cap responsabilitat sinó que han rebut 70.000M€ públics.

El Sindicat de Llogateres i la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca, juntament amb molts altres grups d’habitatge arreu de la ciutat són els únics espais d’esperança i solidaritat. Només organitzant-nos podem ser més fortes. Només organitzant-nos deixem d’estar soles.

Per un model de ciutat i pobles per a les persones, i no pels beneficis del mercat, vine el pròxim 23 d’abril a la festa pel dret a l’habitatge! Volem ciutats vivibles!

Les entrades seràn a la venda a www.sala-apolo.com

Els beneficis del concert aniran destinats a continuar la lluita per un habitatge digne i a les afectades per la violència immobiliària. Podeu fer donacions amb el concepte “festa per l’habitatge” al num. de compte: ES59 1491 0001 2820 2195 9529

Mostra els detalls

Data:
Abril 23
Hora:
8:00 pm
Cost:
$10
Categoria d'Esdeveniment:
Web:
https://www.sala-apolo.com/es/agenda

Organitzadors

PAH Barcelona
Sindicat de Llogaters

Recinte

Sala Apolo
Carrer Nou de la Rambla, 113
Barcelona,
+ Mapa de Google