Només la PAH ja ha recollit 213.976 signatures per a la ILP de la dació en pagament, contra els desnonaments i pel lloguer social.

PorPAH_Bcn

Només la PAH ja ha recollit 213.976 signatures per a la ILP de la dació en pagament, contra els desnonaments i pel lloguer social.

El divendres passat les PAH’s de tot l’estat vàrem fer l’entrega de signatures a les diferents oficines del cens provincial per a la ILP que proposa la regulació de la dació en pagament, la moratòria dels desnonament i la promoció del lloguer social.

Avui, dilluns 30, ja podem dir, que a l’equador de la recollida de signatures, podem anunciar que només la PAH ja ha recollit 213.976 signatures a tot l’estat. A aquesta xifra hem d’afegir-hi les que porten recollides les altres entitats del grup promotor (CCOO, CONFAVC, Observatori DESC, Taula del Tercer Sector i UGT).

Aquestes 213.976 signatures han estat recollides per les més de 60 PAH’s que hi ha en tot l’estat, comptant amb l’ajuda i l’aliança d’altres moviments propers, com son les assemblees 15M o el moviment veïnal. Encapçala, de moment, la recollida de signatures la província de Barcelona que, amb més de 15 PAH’S, entre abril i juliol han recollit 65.459 signatures. La segueixen Madrid amb 25.745 signatures, Valencia amb 23.133 i Murcia amb 13.620.

Recordem que tenim fins al 31 d’octubre per a recollir un mínim de 500.000 signatures, però esperem que siguin moltes més, per a que el Govern no tingui cap dubte sobre quina es la voluntat popular: la paralització immediata dels desnonaments, la regulació de la dació en pagament retroactiva, i la reconversió de la vivenda buida que acumula la banca en vivenda en règim de lloguer social realment assequible. La ciutadania ni entenem ni acceptem que es segueixi rescatant a la banca responsable de la crisi, i en canvi no es rescati a les persones. Exigim un pla de recsat ciutadà YA!

Si encara no has signat, o vols col·laborar activament en la recollida de signatures, contacta amb la teva PAH  més propera aquí.

Recordem que si disposes de DNI electrònic també pots signar on line.

About the author

PAH_Bcn administrator