Nou rècord de desnonaments en 2012: 532 al dia. Vergonya!

PorPAH_Bcn

Nou rècord de desnonaments en 2012: 532 al dia. Vergonya!

Segons les dades publicades avui pel Consell General del Poder Judicial, en el segon trimestre de 2012 va continuar augmentat els desnonaments en l’estat espanyol, passant dels 517 al dia del primer trimestre, a 532 al dia en el segon trimestre. En només sis mesos ja s’han produït 94.502 desnonaments.

Mentrestant, el govern insisteix en continuar rescatant a la banca a través del “banc dolent”, endeutant al país sencer, en comptes de respondre a les demandes ciutadanes que exigeixen la recuperació dels milers de pisos acumulats de forma il·legítima en mans de entitats financeres.

Exigim la dació en pagament retroactiva, la moratòria immediata dels desnonaments i el lloguer social pels milers de pisos buits en mans dels bancs, tal ic om recull la ILP que a finals d’octubre portarem al congrés recolzada per centenars de milers de signatures.

Pla de rescat ciutadà, JA!

About the author

PAH_Bcn administrator