Compte enrere de la ILP

PorPAH_Bcn

Compte enrere de la ILP

13, 12, 11, 10…comença el compte enrere pel termini de la ILP per la dació en pagament, la paralització dels desnonaments i el lloguer social. Hem de presentar 500.000 signatures, però som conscients de que tenim el recolzament de la majoria de la població i és per això que fem una crida per a que et sumis i poguem demostrar que la nostra demanda te el suport del 99%. Hem de canviar la llei ja, no podem permetre que el número de 400.000 famílies desnonades entre 2007 i 2012 continuï augmentant. Acostat al punt de recollida de signatures més proper i signa abans del 29 d’octubre.

Consulta aquí els punts de recollida de signatures de la ILP.

———

13, 12, 11, 10….. comienza la cuenta atrás para la finalización de la ILP por la dación en pago, la paralización de los desahucios y el alquiler social. Hemos de presentar 500.000 firmas, pero somos conscientes de que tenemos el apoyo de la mayoría de la población y es por eso que hacemos un llamamiento para que te sumes y así poder demostrar que nuestra demanda tiene el apoyo del 99%. Tenemos que cambiar la ley ya, no podemos permitir que el numero de 400.000 familias desahuciadas entre 2007 y 2012 continue creciendo. Acércate al punto de recogida más cercano y firma antes del 31 de octubre.

Consulta aquí los puntos de recogida de firmas de la ILP.

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: