Li diuen Crisi, però es una estafa.Li diuen suïcidi, però es Genocidi Financer. La PAH convoca:

PorPAH_Bcn

Li diuen Crisi, però es una estafa.Li diuen suïcidi, però es Genocidi Financer. La PAH convoca:

Durant el dia d’avui diversos mitjans de comunicació informaven del suïcidi de Miguel Ángel Domingo, veí de Granada, minuts abans de ser desnonat.

 “…Un hombre ha sido hallado esta mañana ahorcado en el patio de un domicilio del barrio granadino de La Chana adonde iba una unidad policial para ejecutar un desahucio por orden judicial. El fallecido es Miguel Ángel Domingo, de 54 años, según adelantaron fuentes policiales a Radio Granada.

El cuerpo ha sido localizado por el hermano de Miguel Ángel , quien ha avisado a la Policía Local sobre las nueve de la mañana. Una hora después del hallazgo del cadáver, una patrulla de la Unidad de Prevención y Reacción del Cuerpo Nacional de Policía se ha personado en la zona para ejecutar un desahucio por orden judicial. Al cruzar datos los agentes desplazados a la zona, se han percatado de que la persona objeto de este desalojo era la misma que se había suicidado, según explicaron fuentes judiciales.

La víctima, según informa Europa Press, regentaba un quiosco de prensa situado en el mismo domicilio donde ha fallecido y donde también su hermano tenía habilitada una zona como frutería…”

Els i les que participem a les diferents PAH’s de tot l’estat sabem que no es una excepció. Hi ha centenars de suïcidis silenciats, i milers que ho han intentat o ho han pensat seriosament. Ho vivim cada setmana a les nostres reunions. Centenars de milers de vides trencades per hipoteques abusives i una legislació perversa que condemna a la gent de per vida, amb una deute perpetua i sense vivenda. Mentrestant, els responsables de l’estafa, especialment bancs i Govern, segueixen impunes atemptant contra els drets fonamentals de la població.

Davant aquests fet, la PAH convoca per demà divendres 26 d’octubre a una concentració per mostrar la nostra solidaritat amb la familia de Miguel

Ángel sota el lema “Contra el Genocidi financer i els desnonaments, procesem als culpables”.

Anirem penjant les convocatòries de altres ciutat a mesura que es vagin concretant al web estatal.

Barcelona. Plça Catalunya 21h

About the author

PAH_Bcn administrator