#vaga del 99%

PorPAH_Bcn

#vaga del 99%

El 14-N, Espanya, Portugal, Itàlia, Grècia, Chipre i Malta aniran a la Vaga General. La PAH recolza la vaga general europea contra les retallades en drets socials, laborals i civils, contra el desmantellament de l’Estat del Benestar i els serveis públics. Contra les polítiques neoliberal d’austeritat imposades per l’1% de la població i el retrocés democràtic, decidim desobeir.

A l’estat espanyol es desnonen més de 500 famílies cada dia, ja en portem més de 400.000 desnonaments. Aquest #GenocidiFinancer es el resultat de la mala praxis de les entitats financeres i de la qual son complices el #PPPSOE. La PAH porta 4 anys lluitant contra aquesta llei injusta, denunciant i visibilitzant aquest problemàtica i treballant en les propostes. Situació que ha denunciat el CGPJ, Nacions Unides i el Tribunal de Justícia Europeu. Tenim solucions, hem recollit més de 550.000 signatures de la ILP que proposa per als casos de residència habitual i deutor de bona fe:

1. Dació en pagament amb caràcter retroactiu

2. Moratòria dels desnonaments 

3. Reconversió dels pisos en mans d’entitats financeres en un parc públic de loguer social. 

No accpetarem cap rentat de cara del #PPPSOE.

Ens sumem a la vaga contra el #GenocidiFinancer, el desmantellament de l’educació i sanitat pública i de qualitat, contra una reforma laboral que tendeix cap a l’esclavatge i que fa que l’atur augmenti, camí cap als 6 milions d’aturats.

Davant el seu rescat bancari, exigim un Pla de Rescat Ciutadà. Davant l’Europa de l’austeritat de la classe política, construïm l’Europa Social.

Convoquem a les 12h a Plaça Urquinaona i a les 17.30h al Banc d’Espanya.

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: