Festa de la PAH

PorPAH_Bcn

Festa de la PAH

El  Casal de Joves del Coll celebra cada any una festa solidària on tots els fons que es recapten la nit de la festa van destinats a una entitat sense ànim de lucre. Aquest any el Casal de Joves del Coll ha volgut donar suport a la PAH i ens han escollit per fer la festa solidària.

Així doncs, us esperem a totes i tots a la festa de la PAH aquest dissabte 15 de desembre.

Tindrem animacions infantils, projecció d’un nou documental de la PAH i concerts, tot això gratis! Gratis gràcies a la generositat del Casal de Joves del Coll, Pràctic, Tofu & Los rumberos de Lepant, EAM (Exèrcit de l’Alliberament Musical), YWK (Yes We Kant) i a Diego&Juaco.

Tindrem entrepans i begudes a preus accessibles per a totes!

Feu difusió!

18h Animacions infantils amb Pràctic

20h Presentació nou documental de la PAH

21h Música en directe : Tofu & Los rumberos de Lepant, EAM (Exèrcit de l’Alliberament Musical), YWK (Yes We Kant).

Lugar: c/ Duran i Borrell nº 24

Parada de Metro: L5 El Coll / La teixonera

Veure mapa aquí

———————————-

El Casal de Joves del Coll celebra cada año una fiesta solidaria, en la cual todos los fondos que se recaudan durante la noche van destinados a una entidad sin ánimo de lucro. Este año el Casal de Jóves del Coll ha querido dar apoyo a la PAH y nos han escogido para la fiesta solidaria.

Así pues, os esperamos a todas y todos en la fiesta de la PAH este sábado 15 de diciembre.

Tendremos animaciones infantiles, proyección de un nuevo documental de la PAH y conciertos, todo esto gratis! Gratis gracias a la generosidad del Casal de Joves del Coll, Pràctic, Tofu & Los rumberos de Lepant, EAM (Exèrcit de l’Alliberament Musical), YWK (Yes We Kant) y a Diego&Juaco.

Tendremos bocadillos y bebidas a precios accesibles para todas!

Haced difusión!

18h Animaciones infantiles con Pràctic

20h Presentación nuevo documental de la PAH

21h Música en directo : Tofu & Los rumberos de Lepant, EAM (Exèrcit de l’Alliberament Musical), YWK (Yes We Kant).

Lugar: c/ Duran i Borrell nº 24

Parada de Metro: L5 El Coll / La teixonera

Veure mapa aquí

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: