Esgotem la primera fase de la ILP

PorPAH_Bcn

Esgotem la primera fase de la ILP

Com ja sabeu, el 24 de gener es fa l’entrega de plecs ILP a nivell estatal al Congres dels Diputats. A Catalunya fem l’entrega el 22 de gener i es per aquest motiu que l‘últim dia de recollida de plecs de la ILP a la PAH  de Barcelona (c/ dels enamorats nº 105 baixos) és aquest divendres 18 de gener de 2013, de 17h a 21h.

Avui dijous l’horari del local es de 17h a 20h.

Totes juntes hem fet un esforç molt gran per aconseguir sobrepassar el mig milió de signatures, no podem donar una xifra exacta encara, es farà el 24, però no estem lluny del milió que ens vam proposar. Gràcies a totes, amb la ILP hem aconseguit posar en l’agenda política les nostres demandes de mínims, hem aconseguit sensibilitzar a la majoria de la ciutadania, més del 90%, que dona suport a la dació en pagament retroactiva, a la moratòria dels desnonaments i al lloguer social. Ens felicitem perquè juntes hem dut aquest procés polític, social, de sensibilització i organitzatiu amb un èxit total.

El dissabte 12 de gener a Barcelona va haver-hi una trobada estatal de PAHs, ens vam reunir gent d’arreu del territori i totes ho tenim clar, amb la ILP esgotem totes les vies que ens permet aquesta democràcia descafeïnada. Per tant, el mateix 24 de gener comencem el segon round, exigim la immediata aprovació de la ILP, que te el suport de més del 90% de la ciutadania, que ve recolzada per prop d’un milió de signatures. Si no s’aprova immediatament, estem legitimats per incrementar el to de les nostres accions. En donarem més detalls a partir del 24 de gener.

Amb motiu de l’entrega dels últims plecs de la ILP, el dimarts 22 de gener farem una roda de premsa davant la Delegació del Govern a Barcelona, esteu totes convidades.

Aprofitem per convidar-vos a una manifestació estatal organitzada per totes les PAHs el 16 de Febrer, exigint l’aprovació de la ILP.

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: