RODA DE PREMSA: FINAL DE LA ILP PER LA DACIÓ EN PAGAMENT, EL LLOGUER SOCIAL I CONTRA ELS DESNONAMENTS

PorPAH_Bcn

RODA DE PREMSA: FINAL DE LA ILP PER LA DACIÓ EN PAGAMENT, EL LLOGUER SOCIAL I CONTRA ELS DESNONAMENTS

Dia: Dimarts 22 de gener

Lloc: Delegació del Govern, C/ Mallorca 278

Hora: 11h

La ILP per la dació en pagament retroactiva, el lloguer social i contra els desnonaments arriba a la seva fi. Iniciada l’abril de 2012, a finals de gener s’acaba el termini de recollida de signatures. La PAH, una de les entitats impulsores, ha recollit centenars de milers de signatures malgrat no disposar de cap infraestructura més que l’activisme i al voluntat ferma de milers de persones afectades i solidàries. Per fer una valoració de com ha estat aquest procés a Catalunya, i donar les primeres xifres de signatures recollides per les PAH, us convoquem a la roda de premsa que tindrà lloc aquest dimarts 22 de gener a les 11h davant Delegació de Govern.

Així mateix, informem que hem sol·licitat a la Sra Delegada del Govern, Mª Llanos de Luna, que ens rebi el mateix dia per tal de traslladar-li la valoració i les demandes de la ILP. De moment no hem obtingut resposta. Recordem que Catalunya és la comunitat autònoma més afectada de l’estat espanyol per execucions hipotecàries i desnonaments, i és on, precisament, va néixer el moviment de les PAH i la mateixa iniciativa de la ILP.

NOTA IMPORTANT: Al final de la roda de premsa anirem a la convocatòria dels Iaioflautas, en defensa dels drets i les llibertats de la ciutadania, a les 13h davant la Sindicatura de Greuges de Catalunya, al Passeig de Lluis Companys nº 7. Es farà entrega del manifest  en Defensa de les Llibertats i instant-lo a obrir una investigació sobre la violència policial exercida pels mossos d’esquadra en les diferents manifestacions ciutadanes.

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: