Curt documental: “Los privilegiados”

PorPAH_Bcn

Curt documental: “Los privilegiados”

En Matías és un afectat per l’hipoteca de Bankia que ara fa més de dos anys es va apropar a la PAH de Barcelona, amb por, sentiment de culpa, angoixa i desbordat pel procediment d’execució hipotecaria. Poc temps desprès de començar a anar a les assemblees d’assessorament col·lectiu de la PAH va iniciar el seu procés de desculpabilització i el conseqüent procés d’apoderament, tant emocional com de negociació i lluita.

En Matías és un clar exemple de la força de la PAH, ha estat, i és, un company solidari, sempre disposat a acompanyar a les més noves a negociar amb la seva entitat, va a totes les accions, a les manifestacions, assessora a la resta d’afectades.. té molt clar que juntes podem, que l’avui per tu i demà per mi funciona.

Sempre explica que quan va arribar ell pensava que això era una batalla de David contra  Goliat, que no hi havia res a fer. Al setembre va aconseguir la condonació d’un deute de més de 250.000€, una condonació que suposava una segona oportunitat per a ell, el seu fill menor d’edat i aixecava la condemna financera sobre la seva filla de vint i pocs anys, una condemna que els volia deixar sense present i sense futur.

Segurament moltes el coneixeu, i  si no el coneixeu en aquest curt documental en podeu saber una mica més d’ell, i de ben segur que si el voleu conèixer el trobareu en qualsevol acció o assemblea de la PAH.

Si voleu saber més del seu cas el podeu consultar aquí.

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: