Primera acció campanya d’escrache: anem als barris dels diputats

PorPAH_Bcn

Primera acció campanya d’escrache: anem als barris dels diputats

demà dimecres 13 de març, a les 11h
Sortida Plaça John Kennedy, parada Av. Tibidabo Ferocarrils de Catalunya

Els diputats al Congrés del Partit Popular de la província de Barcelona de moment no han respòs a la nostra invitació de venir a les nostres assemblees. La setmana passada els convidàvem a conèixer la realitat. A entendre i viure en directe el que vivim les víctimes de la perversa llei hipotecària que hi ha a l’estat espanyol.

No han vingut i per això hem d’anar nosaltres als seus barris a informar als seus veïns i veïnes, sobre qui són aquests diputats i que per les seves mans passarà el destí de milers de persones. Els demanarem als seus veïns que els hi preguntin sobre què votaran en els propers dies, quan es debati la ILP per la dació en pagament, la moratòria dels desnonaments i el lloguer social. Que sentin la pressió social i votin sí a les mesures de la ILP. I ho han de fer perquè no ens podem permetre una reforma de la llei que no contempli les demandes de mínims que plantegem des de la PAH. Perquè no som prescindibles, perquè vam hipotecar les nostres cases, no les nostres vides. Perquè l’habitatge és un dret fonamental.

Aquest és el fulletó que es repartirà a l’acció per informar als seus veïns

carta3primerosdipusbarriosmoragas

escrache.afectadosporlahipoteca.com

Video de l’acció

Sobre el autor

PAH_Bcn administrator

    A %d blogueros les gusta esto: