Ajudan’s amb l’enquesta de la PAH i el Observatori DESC

PorPAH_Bcn

Ajudan’s amb l’enquesta de la PAH i el Observatori DESC

La PAH, juntament amb l’Observatori DESC, estem fent una enquesta sobre les hipoteques i les execucions hipotecaries a l’Estat espanyol. És una feina molt important, ja que amb aquestes dades podrem desmentir moltes de les hipòtesis i especulacions sobre el problema de l’execució hipotecària i les persones afectades, fruit de la desinformació. Això ens permetrà pressionar per a que els polítics no puguin seguir mirant cap a un altre banda.

Per això demanem la teva ajuda, si tens hipoteca omple l’enquesta i anima a amics, familiars i companys a que l’emplenin ells també.

Trobaràs l’enquesta a la web www.afectadosporlahipoteca.com en l’apartat “CUESTIONARIO: cuéntanos tu situación”, situat a la columna dreta del web.

Si se puede!

—-

Des de la PAH junto con el Obervatorio DESC estamos haciendo una encuesta sobre hipotecas y ejecuciones hipotecarias en el Estado español. Es una labor muy importante, ya que con estos datos podremos desmentir muchas de las hipótesis e especulaciones sobre el problema  de la ejecución hipotecaria y las persones afectades, fruto de la desinformación. Esto nos va a permitir presionar para que los políticos no puedan seguir mirando para el otro lado.

Por eso perdimos tu ayuda, si tienes hipoteca rellena la encuesta y ánima a amigos, familiares y compañeros a que la rellenen.

Encontraras la encuesta a la web http://afectadosporlahipoteca.com/ en el apartado “CUESTIONARIO: cuéntanos tu situación”, situado en la columna derecha del web.

Si se puede!!!

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: