“De ciudadano a Presidente”. Nou video de la PAH

PorPAH_Bcn

“De ciudadano a Presidente”. Nou video de la PAH

Fa uns mesos llancem un missatge als Diputats perquè coneguessin la nostra realitat abans de votar la ILP

Poc després ens dirigíem als votants del PP per explicar-los que no som els seus enemics, després de la infame campanya llançada pel Govern per criminalitzar les accions de la PAH i la seva portaveu Ada Colau.

Aquesta vegada ens dirigim directament al President del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i ho fem de la mateixa forma que ell es dirigeix a la ciutadania i als mitjans.

Proposem una reflexió sobre què és Democràcia i què no ho és a fi d’obrir un debat que va més enllà de les nostres demandes com a moviment en defensa del dret a l’Habitatge. El procés pel qual s’ha desvirtuat i “desnonat” una ILP què comptava amb el suport de la majoria de la població i posa en evidència l’enorme deficiència d’una Democràcia que només ho és de nom, no de fons.

Mentre el Govern designat pel Poble depengui i rendeixi homenatge a un poder financer que no entén de persones, no podrà ser mai el Govern del Poble ni governar per al Poble. La Democràcia està segrestada, i només la ciutadania organitzada pot salvar-la.

“Estem fent el que hem de fer” és la frase que resumeix la incapacitat per a l’acció real del nostre president. Para qui estan fent el que han de fer? Per calmar la insaciable voracitat dels Mercats? Senyor Rajoy, li retornem la seva frase: “Estem fent el que hem de fer”, però per salvar vides, protegir drets fonamentals i lluitar pel benestar de les persones.

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: