Plasma escratxe a en Rajoy

PorPAH_Bcn

Plasma escratxe a en Rajoy

Dissabte passat vam llançar a les xarxes un Plasma-escratxe a Rajoy “en diferit”

Aquest divendres 10 de maig tenim l’oportunitat de fer-li arribar el nostre missatge en rigorós directe. Mariano Rajoy serà a Barcelona per assistir al Saló de l’Automòbil, just dos dies després que el senat tombi definitivament la ILP que la PAH va aconseguir portar al Congrés.

El procés pel qual s’ha desvirtuat i “desnonat” una ILP que comptava amb el suport de la majoria de la població posa en evidència l’enorme deficiència d’una Democràcia que només ho és de nom, no de fons.

Per això des de la PAH convoquem a l’Últim Gran escratxe vinculat a la campanya per la ILP, ni més ni menys que al mateix president del Govern espanyol.

Fem-li saber al senyor Rajoy que no podrà amagar-se darrere de pantalles ni donar l’esquena a un problema que la seva nova llei hipotecària no resoldrà.

Convidem a la ciutadania a reunir-se a Plaça Espanya a les 16.30h. Convidem també a fer d’aquest escrache un acte simbòlic que tregui els colors al nostre president assenyalant les seves misèries democràtiques: els assistents portarem cartrons retallats en forma de pantalles de plasma des de les quals apel·larem a la seva consciència, des de les quals reclamarem, sense crits ni insults, però amb vehemència, que s’atreveixi, d’una vegada, a donar la cara.

sumaterajoy

About the author

PAH_Bcn administrator