PAH Barcelona es suma al “Judici del Poble contra la Justícia”

PorPAH_Bcn

PAH Barcelona es suma al “Judici del Poble contra la Justícia”

JUSTICIA MODERN TOTAL

Reproduïm la convocatòria de Assemblea de Treballadores i Treballadors de la ciutat de la justícia

Sí, ho tornem a fer…tornarem a jutjar a la Justícia, una justícia patriarcal, una justícia injusta, una justícia capitalista que funciona pels poderosos, que criminalitza la pobresa, que castiga la desobediència i perdona la corrupció, i també accepta els indults dictats als pocs condemnats que roben al poble i als que el torturen.

Sí la justícia darrerament està tocada molt tocada, i no només per les retallades, per la privatització i l’abús de les taxes ( una justícia només per als rics, en la mateixa línia d’altres drets: educació per a rics, sanitat per a rics i mútues,…), pel neomasclisme més violent,… està venuda a les ordres dels partits que governen amb massa casos de corrupció a les seves esquenes, la justícia que crea impunitat i genera molta impotència.

Ho farem el mateix dia però un any més tard, el 30 de Maig a les 18h, iniciem una jornada llarga, pacífica però contundent, de conscienciació, de sensibilització , de resistència i convivència, una jornada activa per nutrir-nos i agafar força durant les xerrades que desenvoluparem i l’assemblea nocturna….eterna.

Amb un any i set mesos d’experiència a les nostres esquenes, de lluita social i laboral autogestionada dins la ciutat de la in-Justícia, la ATCJ, l’Assemblea de Treballadores i Treballadors de la Ciutat de la Justícia, i cada cop fent més xarxa amb altres col·lectius en lluita ( Coordinadora Laboral15M i suport mutu, Fotomovimiento, La PAH, iai@flautes, 15M Hospitalet, 15M Zona franca…) i amb el suport de persones que s’apropen, que ens animen a no rendir-nos, perquè ja ha arribat l’hora de l’autenticitat, de dir prou i que el poble jutgi.

La Justícia ha de vetllar i protegir els drets humans, els drets socials, el dret de les dones a una vida lliure de violències, ha de protegir al poble, ha de garantir els bens públics, ha de promoure justícia social, ha de condemnar la corrupció de forma exemplar, sinó no és justícia, és la legitimació de la violència institucional, actua llavors com el braç repressor a mans de l’Estat Patriarcal / Capitalista.

cartell2 per fotocopiar i difondre

Aquí us exposem el Programa del dia 30 Maig 2013: Serem puntuals en l’inici no en la finalització…
US ESPEREM A TOTES I A TOTS!
Agraïm tota la difusió possible!!!!

18h Presentació ATCJ del Judici del Poble II i Performance.

18’30h Xerrades justes:
-Albert Sales
-Esther Vivas

19’45 Berenar reivindicatiu

20’45 Xerrades justes:
-Jordi Mir
-Ada Colau i Advocades de la PAH.
-Ruben Sanchez

Assemblea nocturna…fins a l’alba.

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: