Una setmana de protestes davant del Banco Popular

PorPAH_Bcn

Una setmana de protestes davant del Banco Popular

Una setmana de protestes davant del Banco Popular

Divendres 7 a les 10:00 en Passeig de Gràcia 17 exigim la dació en pagament per a José Antonio

Es compleix una setmana de protestes enfront de l’oficina del Banc Popular en Passeig de Gràcia. Les accions van començar el dijous passat per exigir-li a l’entitat que negociï amb José Antonio la seva dació en pagament.

José Antonio va contractar una hipoteca multidivisa per accedir al seu actual habitatge, la qual ara no pot pagar per falta d’ingressos. Tot i que la PAH manté una negociació col·lectiva oberta amb el Banc Popular, aquest es nega a tractar si més no el cas de José Antonio. Les hipoteques multidivisas han estat reconegudes per diferents sentències com un producte tòxic, no obstant això, el Banc Popular es nega a negociar amb els clients que van contractar aquestes hipoteques a Catalunya.

Dijous passat la *PAH de Barcelona va iniciar una protesta pacífica enfront de l’oficina del Banc Popular en *Passeig de Gràcia, L’entitat, en lloc de negociar, ha mantingut l’oficina tancada durant els dies que ha durat la protesta. No obstant això, avui dijous han amenaçat amb sol·licitar la intervenció dels Mossos demà divendres, si la PAH no abandona l’acció. Banc Popular amenaça amb la força una acció pacífica que l’únic objectiu que té és arribar a un acord entre l’afectat i l’entitat

Sorprèn l’actitud del banc Popular de tenir la sucursal de Passeig de Gràcia tancada, amb el cost econòmic que això implica, quan el que s’està demanant des de la *PAH és negociar un producte venut de manera enganyosa, sense cap tipus de asessorament ni protecció cap cap als clients afectats, sent un producte d’alt risc, com ho demostren diferents sentències. Les entitats bancàries són poc inclinades a negociar hipoteques mutidivisas i en aquest cas el Banc Popular no és l’excepció, ja que Jóse Antonio a l’inici la va contractar per 390.000€ i ara deu 590.000€. És clar que es tracta d’un producte fraudulent que les entitats no volen negociar, a pesar que haurien de fer-ho.

Des de PAH Barcelona s’exigeix a Banc Popular una negociació, no obstant això, aquest fins ara s’ha negat a tractar les multidivisas, argumentant que no hi ha jurisprudència sobre aquest tema. No obstant això, José Antonio cada dia que passa s’endeuta més i la negativa de Banc Popular posa de manifest una llei injusta que condemna a l’exclusió social i a no tenir dret una segona oportunitat quedant en la més absoluta de les indefensions.

Demà es compleix una setmana de l’acció de protesta indefinida i la PAH convoca a les 10 a mostrar el suport a José Antonio

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: