LA PAH HACE CAMINO AL ANDAR

PorPAH_Bcn

LA PAH HACE CAMINO AL ANDAR

Dimarts 6 d’agost a les 11:30 a plaça Espanya donem la benvinguda a Stopdesahucios Córdoba, per anima-los i recolçar-los en  la marxa que han emprés cap a Brussel.les per reclamar el dret a l’habitatge digne.

http://stopdesahucios.15mcordoba.net/2013/08/01/4721/

Convoquem a tota la ciutadania a una calurosa acollida, molt merescuda després de tots els km que porten acumulats fins arribar a Barcelona. Quilómetres que  ells han caminat, però que ens omplen de dignitat a totes i per això els hi volem agraïr.

Els rebrem a Plaça Espanya i els acompanyarem fins a Sant Jaume, on es farà lectrua i entrega de la carta que els companys de Córdoba porten a Brussel.les, una carta que volen portar fins al parlament europeu per dir ben alt, una vegada més, que l’habitatge és un dret i no un negoci.

La PAH no s’atura tampoc en vacances. Surt al carrer per defensar els nostres drets.

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: