La PAH continua el bloqueig de les oficines de Catalunya Caixa després de dues jornades d’èxit

PorPAH_Bcn

La PAH continua el bloqueig de les oficines de Catalunya Caixa després de dues jornades d’èxit

La PAH seguim reclamant a Catalunya Caixa solucions amb els préstecs personals després de signar la dació en pagament.

Les accions continuen el 20 de setembre a Barcelona 10:00 del matí. Plaça Francesc Masià (davant del Corte Inglés)

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca va donar inici ahir a les accions contra Catalunya Caixa, l’entitat bancària que més casos d’afectats acumula.

A les 10 del matí tots afectats que formen part de la PAH es van concentrar ahir al matí a l’Hospitalet de Llobregat per donar inici al cicle d’accions sobre aquesta entitat, i que perduraran durant tota la setmana, tancant la setmana amb una acció a Barcelona.
Durant el matí la gran quantitat d’afectats i membres de les diferents PAHs de Catalunya va anar apropant-se a les vàries oficines d’aquesta entitat que hi ha a la ciutat, ocasionant llargues cues per poder donar servei als seus clients habituals.

1209341_556673491062050_885467276_n

No van trigar a donar resposta els representants de Catalunya Caixa a sol·licitar el cessament de les accions i van anunciar que es reunirien per donar una resposta a la PAH, no obstant la paciència de la PAH ha estat molta, per la qual cosa no se sol·licita nova reunió sinó una solució. 10 mesos de negociacions, més de 700 casos de persones afectades, desenes de reunions amb l’entitat.

Catalunya Caixa va obligar a tancar totes les oficines de l’Hospitalet de Llobregat, prohibint així l’entrada fins i tot als seus propis clients. Fet que s’ha repetit aquest matí a la ciutat de Sabadell.

Veure video aquí

Però la PAH no para i, tant aquest matí a Sabadell, com ahir a l’Hospitalet es va fer un recorregut de forma espontània ballant “la conga” d’oficina en oficina fent així que la població de la ciutat veiés que és el que realment està fent una entitat *bancária rescatada amb 12.000 milions de diners públics i amb una cúpula imputada.

Destacar a més, la gran presència policial durant tota la jornada però que això no ha creat cap disturbi, ni dany de mobiliari urbà, i podent en tot moment seguir el plantejament inicial de l’acció.
Una vegada més, La PAH demostra la seva pressió davant CatalunyaCaixa, i que no permetrà que la maregen més en taules de negociacions, només acceptem solucions, Catalunya Caixa ha esgotat les vies de negociació.

Demà a les 10:00 a Barcelona, Plaça Francesc Masià continuen les accions!
Sense solucions no descansarem!

1231669_556673597728706_343670811_n

rocio

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: