La PAH vs SAREB: Ocupació de l’Agència d’Habitatge

PorPAH_Bcn

La PAH vs SAREB: Ocupació de l’Agència d’Habitatge

La PAH ocupa l’Agència de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya.
Protestem contra l’ordre de desallotjament del bloc alliberat a Salt (Girona). Després de reallotjar més de 700 persones, l’Obra Social de la PAH viu el seu primer gran pols amb la SAREB. La Jutgessa de l’Audiència Provincial de Girona ha accedit a la petició de desallotjament del Bloc de Salt formulada per la SAREB. Un bloc que es trobava buit des de feia tres anys i en el qual des del mes de març de 2013 hi viuen 43 persones (21 d’elles menors). La data de desallotjament (16 d’Octubre) visualitzarà el xoc de dos models contraposats, com dos icebergs que col-lisionen; d’una banda el model del Govern “El Banc del Terror” (SAREB), basat en l’especulació, i d’altra banda, el model de la ciudatania organitzada que autotutela els seus drets” (L’Obra Social de la PAH).

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: