La PAH es suma a la manifestació contra els abusos policials

PorPAH_Bcn

La PAH es suma a la manifestació contra els abusos policials

La PAH de Barcelona s’adhereix a la crida de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona a participar a una manifestació en contra dels abusos policials que tindrà lloc el dijous 14 de novembre a les 19.30h. Sortirà del carrer Aurora, el lloc on Juan Andrés Benítez fou colpejat fins a morir per un grup de Mossos d’Esquadra.

Els casos d’actuacions policials abusives per part d’agents de la Comissaria de Nou de la Rambla malauradament són freqüents. Aquesta comissaria acumula nombroses denúncies per conductes arbitràries i imputacions. A més a més, les organitzacions convocants denuncien que el comandament dels Mossos ha adoptat una actitud corporativa, es nega a revisar la seva gestió i no ha reconegut encara que les ferides d’Ester Quintana van ser provocades per pilotes de goma.

La manifestació del 14 de novembre exigirà:manifestacio_14N-abusospolicials
1. El cessament immediat del Director de la policia i, si s’escau, la reprovació del propi Conseller d’Interior
2. Justícia per a Juan Andrés, Ester i totes les víctimes d’abusos policials.
3. Depuració de la comissaria de Nou de la Rambla.

Per més informació veure: http://www.favb.cat/node/782

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: