La PAH reb el premi Utopies – Paco Fernández Buey

PorPAH_Bcn

La PAH reb el premi Utopies – Paco Fernández Buey

La PAH rebrà avui dimecres 11 de desembre el premi Utopies que otorga la Xarxa Buey en un acte que es celebrarà les 19h a l’Auditori Ramón Turró, al campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra. El premi es dóna en el marc de les jornades del Centre d’Estudis sobre Moviments Socials (CEMS) “Incidència: Els moviments socials i els seus impactes, que duraran fins divendres.”

La Xarxa Buey es una iniciativa d’un grup d’estudiants antics  i actuals que treballa per conservar el llegat del professor d’Humanitats Paco Fernández Buey. El seu objectiu és preservar i impulsar, tant dins com fora de la universitat, les formes i els continguts que reivindiquen i apliquen un pensament crític amb el passat, el present i el futur, que es posa al servei de la societat.

Una de les iniciatives que impulsen és la d’entregar el Premi Utopies – Paco Fernández Buey, per reivindicar la seva figura mirant al futur i reconèixer la tasca de les persones que lluiten dia a dia per un món millor. En aquesta primera ocasió l’entreguen a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca per la seva tasca ètica i política en defensa dels de baix davant les opressions.

Avui dimecres es celebrarà col·loqui amb activistes i afectades de la PAH sobre “La política com a ètica d’allò col·lectiu.”

utopies_invitacio

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: