Taller infantil a l’hort de la PAH, vine el 2 de febrer

PorPAH_Bcn

Taller infantil a l’hort de la PAH, vine el 2 de febrer

El passat estiu vam recuperar un bloc buit de pisos ubicat al barri del Raval de Barcelona. Li vam posar com a nom Imparahbles.

Un cop consolidat el reallotjament d’algunes famílies, fa uns tres mesos, vam decidir donar un pas més: muntar un hort urbà de la PAH en el terrat de l’edifici. Desde llavors tots els diumenges (si no plou) ens juntem de 11 a 13h a la Plaça Padró, 5, Barcelona. Les jornades són sempre obertes per qualsevol persona de la PAH que vulgui aprendre, treballar o compartir coneixements i experiències sobre horts urbans, compostatje, hivernacles, etc.

Ara ens hem llançat a fer un taller pels nens de la PAH (edat mínima 3 anys i màxima 100 anys), en el que aprendrem a fer una regadora, plantar alls i saber com funciona un compostador casolà. Serà el proper diumenge dia 2 de febrer a les 11,30h. Si vols/pots portar als teus nens, omple aquest formulari:

És important fer l’inscripció amb antelació, ja que l’espai és limitat.

En aquestes fotos veureu com vam començar a muntar la infrastructura per l’hort:

impahrables caixesimpahrables terra

impahrables4impahrables3Us hi esperem!!

Esdeveniment a Facebook

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: