Stop desnonaments

PorPAH_Bcn

Stop desnonaments

Dimecres 29, Passejo zona Franca, 200, 09:00am.

Demà Texless Building, la financera de Miguel Ángel Gómez vol executar un desnonament a la Zona Franca de Barcelona. El jutjat no admet la paralització temporal, en el pis viu un *matrominio: ell té 67 anys i càncer de colón; no tenen recursos suficients per accedir a un habitatge.
La família ha estat víctima d’una estafa per part de la financera i del Banc Pastor.

La família va arribar amb poc temps a l’assemblea de la PAH, i s’ha intentat negociar un lloguer social o un aplaçament del desnonament fins que es trobi una alternativa habitacional, però la financera de Miguel Ángel Gómez es nega a negociar, ni tan sols un aplaçament.

Plça Espanya Bus 109.

Stop Desnonaments_letras enteras

stop desnonaments

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: