La PAH de Barcelona busca casa

PorPAH_Bcn

La PAH de Barcelona busca casa

Des de fa ja uns mesos, la PAH de Barcelona està a la recerca d’una nova casa, o més aviat, un local.
La PAH creix cada setmana i en el local en què estem ara mateix, ja no hi cabem; a més paguem un lloguer de més de 500 €uros que en breu ja no podrem assolir.

PAH BCN BUSCA CASA-01

Com ja sabeu, a la PAH anem a per feina: tenim una comissió que està treballant en la recerca de local, també vam rebre l’oferta de l‘Ateneu Flor de Maig; i vam estar durant mesos treballant i avaluant la possibilitat de mudar-nos a Can Batlló (no pot faltar aquí un gran agraïment a l’assemblea de Can batlló pels esforços, el carinyo i el temps dedicats, gràcies, companyes), estem parlant amb la gent de 9 Barris Cabrejada…. Però cap d’aquestes opcions pot ser ara mateix la de la PAH Barcelona,

La nostra activitat és molt frenètica: tenim grups de negociacions col·lectives, comissions de treball de Barcelona, participem en les de PAHs catalanes, fem dues assemblees molt nombroses a la setmana i moltes altres més petites la resta de la setmana, accions cada setmana… A part, moltes de les que formem part de la PAH necessitem sentir que el local de la PAH és com casa nostra, ja que arribem a la PAH amb l’angoixa de que el banc ens vols traure la casa en què vivim.

Així fem una crida a que ens ajudeu a buscar un local, un local que ens serveixi per complir les necessitats que ara mateix tenim a la PAH de Barcelona:

  • oferir la possibilitat de que hi hagi simultàniament dues assemblees de 120 persones, i a ser possible, dos o tres reunions més d’entre 20 i 50 persones
  • un espai per a ordinadors i treball
  • disponibilitat horària pràcticament plena, perquè durant tota la setmana hi ha moltes reunions, de PAH Barcelona i moltes de PAHs catalanes, aquí teniu la franja horària per fer-vos una idea
  • ser econòmicament el més assequible possible 😉

Sabem que són molts requisits, la PAH va augmentant en nombre de persones i campanyes i les necessitats que tenim són aquestes, si coneixeu un local amb aquestes característiques, en teniu un, no deixeu de feu-nos-lo saber

Escriviu un mail a lapahdebarcelona@gmail.com amb l’assumpte “local PAH”

Juntes, segur que podem!

assemblea

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: