Acció de solidaritat amb PAHc Sabadell contra la política d’avals del BBVA

PorPAH_Bcn

Acció de solidaritat amb PAHc Sabadell contra la política d’avals del BBVA

La PAH de Barcelona es concentra avui dilluns 24 a les 10h del matí en Jardinets de Gràcia i participarà d’una campanya de bloqueig sistemàtic de les oficines del BBVA a les diferents ciutats i pobles del país que marcarà l’inici d’una primavera d’accions contra el BBVA.

Les demandes que els companys de PAHc Sabadell no són un fet aïllat, en totes les plataformes de l’estat tenim casos idénticos.

El dimarts 4 de març la PAHc de Sabadell va ocupar la seu de BBVA per demanar que l’entitat retirés els avals de 10 casos, 10 casos que tenen en comú la falta d’informació i l’engany al que han estat sotmesos els avalistes, sovint gent gran amb habitatges ja pagats amb el fruit d’anys de treball. Per cadascun d’aquests casos el banc pretén quedar-se amb dos habitatges i enviar diverses generacions d’una mateixa família al carrer.

Durant més de dues setmanes la PAHc de Sabadell ha ocupat l’entitat, passant allí les nits i suportant la pressió del banc per fer-los fora. El banc ha jugat tan brut com ha pogut per fer-los desistir, ha mentit i ha assetjat a les 10 famílies negant-se a negociar amb la PAH.

Finalment, aquest dijous passat, quan es complien 17 dies d’ocupació i després de passar les últimes 30 hores amb les portes tancades, sense menjar i sense relleus, la *PAHC de Sabadell va decidir sortir de l’oficina davant la preocupació per la salut de les companyes retingudes.

Van sortir, però sabem que l’ocupació ha estat només el principi, tal com ha demostrat la gran quantitat d’accions de suport que s’han multiplicat per tot l’Estat.
La nostra lluita, doncs, seguirà creixent i es multiplicarà pert ot arreu, copejarem al BBVA amb tot el que faci mancada fins que retiri els 10 avals.

El passat divendres 21 de Març vam despertar amb la trista notícia: una companya de la PAH de Mataró, afectada per BBVA no va resistir la pressió a la qual aquest banc criminal la tenia sotmesa i va morir per un infart . Cristina tenia 43 anys, educadora de nens disminuïts psíquics de professió. Deixa en aquest món a tres menors i a un marit.

Les demandes que els companys de PAHc Sabadell no són un fet aïllat, en totes les plataformes de l’estat tenim casos idénticos. La PAH de Barcelona es concentra avui dilluns 24 a les 10h del matí en Jardinets de Gràcia i participarà d’una campanya de bloqueig sistemàtic de les oficines del BBVA a les diferents ciutats i pobles del país que marcarà l’inici d’una primavera d’accions contra el BBVA.

Aprofitem per dir-li al banc que mentre no se sent de nou a negociar amb nosaltres gens ens pararà, els assenyalarem com els criminals que són, cadascuna de les seves oficines en tot l’Estat serà el nostre objectiu, així com els màxims responsables del sofriment de cadascuna de les nostres companyes.

La política d’avals de BBVA és una estafa que no ens podem permetre en un moment de crisi com l’actual.

assemblea

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: