Agenda de la setmana de PAH Barcelona

PorPAH_Bcn

Agenda de la setmana de PAH Barcelona

(del dimecres 18 al dimecres 25 de Juny)

Aquesta setmana tenim dos desnonaments que els aturarem i una acció de la nostra companya Sabina i necessitem el màxim suport! El dilluns comença la Setmana de la Dignitat per la ILP de la Renda Garantida Ciutadana en la qual la PAH s’hi suma, esteu atentes al calendari pels propers actes. Informar que el dilluns i el dimarts al ser pont i festiu per Sant Joan traslladem les reunions i assemblees als següents dies (atentes al calendari per si hi ha canvis d’última hora).

::Dimecres 18
17:00 Grup Ajuda Mútua

::Dijous 19
09:00 Stop desnonament! c/Aritjols, 69 Barcelona, Metro (L4) Via Júlia
10:00 Acció d’acompanyament, Plaça Santa Madrona, 6-9 Barcelona, Metro (L3) Poble Sec sortida Manso-Teodor Bonaplata

::Divendres 20
17:00 Reunió afectades UCI
18:00 Reunió afectades Sabadell

::Dilluns 23
22:00 Comença la Setmana de la Dignitat per la ILP Renda Garantida Ciutadana. “Llança a la foguera de Sant Joan els símbols de les causes que provoquen la desigualtat, l’atur i la pobresa”, Punt de trobada: Espai Germanetes c/Consell de Cent entre Viladomat i Borrell, Metro (L1) Rocafort o Urgell

::Dimecres 25
09:00 Stop desnonament! c/Comte Urgell , 129 Barcelona Metro (L5) Hospital Clínic o (L1) Urgell
17:00 Grup Ajuda Mútua
17:30 Concentració davant de les oficines del Parlament europeu i de la Comissió Europea a Barcelona, Passeig de Gràcia, 90, Metro (L3 i L5) Diagonal. Setmana de la Dignitat per la ILP Renda Garantida Ciutadana
18:00 Assemblea de coordinació

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: