Agenda de la setmana de PAH Barcelona

PorPAH_Bcn

Agenda de la setmana de PAH Barcelona

(del dimecres 2  al dimarts 8 de Juliol)

La setmana comença amb un stop desnonament on la PAH convoca una acció a Habitatge per exigir un lloguer social a la família que volen desnonar i ho aconseguirem! Tenim dos actes en la qual la PAH hi participa: El dilluns amb AACC (Arquitecturas Colectivas) i diferents col·lectius es farà un itinerari sobre la Postokupació al barri de Sant Andreu i després una taula rodona i el dimarts fem una xerrada-debat amb l’Ateneu Popular L’Engranatge sobre el Dret a un habitatge digne. El mateix dimarts us demanem el màxim suport per l’acció que portarem a terme (atentes al calendari!)

::Dimecres 2
10:00 Stop desnonament! Acció a Habitatge per exigir un lloguer social per la família que volen desnonar. Punt de trobada: Avinguda Diagonal, 230 Barcelona. Metro (L1) Glòries (Torre Agbar)
17:00 Grup Ajuda Mútua

::Dijous 3
09:30 Concentració a Ciutat de la Justícia per exigir solucions per la família que volen desnonar #IreneSeQueda. Gran Via de les Corts Catalanes, 111 Barcelona, Autobús H12, 46, 65.
18:00 Reunió IRPH

::Divendres 4
17:00 Reunió afectades Santander
17:00 Reunió afectades UCI
18:00 Reunió afectades Sabadell

::Dilluns 7
10:00 La PAH participa a Arquitecturas colectivas: Itinerari Postokupació al barri de Sant Andreu i taula rodona (okupació, conflictes socials i urbans). Partcipa i organitza: Arquitectes Sense Fronteres, col·lectiu Volta, La Mandanga, Tercerpaisaje,  veïnes, entitats i centres socials del barri de Sant Andreu,..
17:00 Atenció als estudiants
18:00 Assemblea d’acollida i assessorament col•lectiu

::Dimarts 8
09:00 Acció a una entitat bancària, punt de trobada: Plaça de la Universitat, Barcelona. Metro (L1 i L2) Universitat
18:00 Assemblea d’accions i coordinacions
18:30 Xerrada-debat Dret a un habitatge digne, Organitza: Ateneu Popular L’Engranatge, Lloc: c/Alts Forns, 69 local 8 La Marina Zona Franca

 

ateneu popular

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: