Agenda de la setmana de PAH Barcelona

PorPAH_Bcn

Agenda de la setmana de PAH Barcelona

(del dimecres 3 al dimarts 9 de Setembre)

Informem des de PAH Barcelona que ja hem començat el curs amb les piles carregades, amb molta força i ganes de seguir lluitant! Com ja sabeu a l’agenda setmanal hi trobareu totes les reunions, assemblees, tallers, actes, accions que anem realitzant i en el calendari també hi podreu trobar tota la informació actualitzada del dia a dia de PAH Barcelona.

Aquesta setmana tenim les diferents reunions, assemblees i una acció important que us demanem suport! Atents al calendari per si hi ha algun avís de desnonament! Per començar el curs amb alegria es projectarà, aquest divendres, el documental “7días en PAH Barcelona” que el van realitzar els nostres compahnys de PAH Barcelona.

::Dimecres 3
17:00 Grup Ajuda Mútua

::Dijous 4
18:00 Reunió afectades IRPH

::Divendres 5
10:00 Acció. Punt de trobada: Metro (L1) Urgell
18:00 Assemblea de col·lectives
21:00 Projecció documental: “7 días en PAH Barcelona”

::Dilluns 8
17:00 Atenció als estudiants
18:00 Assemblea d’acollida i assessorament col•lectiu

::Dimarts 9
18:00 Assemblea d’accions i coordinacions

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: