L’ICAB obre un torn d’ofici en matèria hipotecaria

PorPAH_Bcn

L’ICAB obre un torn d’ofici en matèria hipotecaria

 

L’ICAB, (Il·lustre Col·legi d’advocats de Barcelona) ha anunciat que obrirà un torn d’ofici especialitzat en dret hipotecari, amb la finalitat d’assessorar  a la ciutadania ‘arran de l’augment dels procediments en matèria hipotecària derivats de la crisi econòmica i també dels importants canvis legislatius soferts en aquesta matèria’, segons informa la seva pàgina web.

La necessitat de la implementació d’aquest servei és una mesura que la PAH reivindica des de fa dos anys, ja que fins ara, quan un afectat per un procediment d’execució hipotecària no podia  pagar els serveis d’un advocat se li assignava un d’ofici, però sovint ens hem trobat amb casos de lletrats que no estaven especialitzats en el tema. Per tant, la PAH espera que amb aquesta nova mesura l’assistència als afectats per part dels advocats d’ofici millori i serveixi perquè tothom, qui pot pagar un advocat i qui no, tingui dret a una bona defensa.

Per la seva banda, l’ICAB manifesta que ‘aquest serveix garanteix que el lletrat designat estigui especialitzat’ en matèria hipotecària.

+ Més informació

Contactes

Torn d’Ofici i Assistència al Detingut – Ciutat de la Justícia

Avinguda Carrilet 3, Edifici D, 1a planta
08075 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona – España

  1. 902 123 365 T. 93 297 43 99 / 93 487 13 50 E. torn@icab.cat

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: