Agenda de la setmana de PAH Barcelona

PorPAH_Bcn

Agenda de la setmana de PAH Barcelona

Al Nadal, prendrem un descans d’activitats. Solament es realitzarà l’assemblea d’acollida i assessorament col·lectiu del proper dilluns 29 la resta d’assemblees i reunions es posposaran fins acabades les festes (igualment, aneu comprovant el calendari del blog). A partir del dimecres 7 de gener tornem a l’horari habitual.

Recordem que després del tret de sortida de la ILPhabitatge del passat dijous 18 de Desembre a partir d’ara toca la recollida de signatures i aconseguir-ne un mínim de 50.000. A Barcelona ens hem organitzat en un punt fixa de recollida de plecs i d’informació dels punts de recollida de signatures que seran tots els dimecres de les 18 hores a les 20 hores i totes els dissabte de les 10 hores a les 14 hores, ens trobareu al local de la PAH (c/ Leiva, 44). Per més informació podeu consultar la web i el vídeo#AvuiEsPot- ILPhabitatge

::Dilluns 29::
17:00 Atenció als estudiants
18:00 Assemblea d’acollida i assessorament col•lectiu

::Dimecres 7::
16:30 a 17:45 Assessorament col·lectiu per les persones afectades de Pobresa Energètica, lloc: local FAVB c/ Obradors, 6 Barcelona
17:00 Ajuda Mútua
18:00 Grup Obra Social
18:00 Assemblea d’accions i coordinacions de Aliança contra la Pobresa Energètica, enllaç

::Dijous 8::
18:00 Grup d’afectades IRPH

::Divendres 9::
18:00 Assemblea de col·lectives

::Dilluns 12::
17:00 Atenció als estudiants
18:00 Assemblea d’acollida i assessorament col•lectiu

::Dimarts 13::
18:00 Assemblea d’accions i coordinacions

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: