La PAH Barcelona segueix a la sucursal de BBVA de Passeig de Gràcia exigint #DaciónParaJuan

PorPAH_Bcn

La PAH Barcelona segueix a la sucursal de BBVA de Passeig de Gràcia exigint #DaciónParaJuan

CATALÀ  [Más abajo en castellano]

Des d’aquest matí la PAH Barcelona ocupa la sucursal del BBVA a Passeig de Gracia 84.

Exigim #DaciónParaJuan y Silva, familia mileurista amb tres menors. Malgrat que es troben en una situació que podria resoldre’s fàcilment amb la dació en pagament, el BBVA es nega intentant col·locar-els-hi una motxila de 10.000€. A més, retén expoliar els ingressos dels seus avaladors: persones ancianes que viuen de la seva jubilació, amb greus problemes de salut, dos dels quals també es troben en procés d’execució hipotecària pel Banc Santande.

B

Durant el dia d’avui han acudit vàries Plataformes de Catalunya a mostrar el seu suport PAH Caldes, PAH Sant Boi, PAH Garraf, entre d’altres. No osbtant, el BBVA es tanca en banda a negociar el cas. La supèrvia i prepotència del BBVA é stal que fins i tot ha interposat una denúncia contra les activistes de la PAH que estan realitzant la protesta instant al seu desallotjaments i negant-se a escoltar-ne els motius. Recordem que aquesta entitat va tenir uns beneficis el 2014 de  2.618 Milions d’euros.

La PAH ho tenim clar. No pararem. Ocuparem el BBVA fins que aconseguim la dació en pagament, o ens desallotgin els Mossos d’Esquadra.

Perquè sabem que #HayVidasEnJuego. El Juan i la Silvia es mereixen una segona oportunitat real, necessiten la dació en pagament deixant lliures als avalistes.

Lloc de l’acció: Passeig de Gràcia, 84. (M) Diagonal, L3/ L5.

¡Si Se Puede!

_________________

CASTELLANO

Des de esta mañana la PAH Barcelona ocupa la sucursal del BBVA en Passeig de Gracia 84.

Exigimos #DacionParaJuan y Silvia, familia mileurista con tres menores. A pesar de estar clara la necesidad de una dación, BBVA se niega intentando colocarles una mochila de 10.000 euros. Además, pretende expoliar los ingresos de sus avalistas: personas ancianas que viven de su jubilación, con graves problemas de salud, dos de las cuales también se encuentran en proceso de ejecución hipotecaria por Banco Santander.

A
Durante este día han acudido varias Plataformas de Catalunya en apoyo: PAH Caldes, PAH Sant Boi, PAH Garraf y muchas más. Sin embargo el BBVA se cierra en banda a negociar el caso. La soberbia y prepotencia del BBVA es tal que incluso ha interpuesto una denuncia contra las activistas de la PAH que están realizando la acción instando a su desalojo y negándose a escuchar los motivos. Recordamos que esta entidad financiera tuvo unos beneficios de 2.618 Millones de euros en 2014.

La PAH lo tenemos claro. No vamos a parar. Ocuparemos el BBVA hasta que consigamos la dación o nos desalojen los Mossos d’Esquadra.

Porque sabemos que #HayVidasEnJuego. Juan y Sílvia merecen una segunda oportunidad real, necesitan la dación en pago dejando libres a los avalistas.

Lugar de la acción: Paseo de Gracia, 84. (M) Diagonal, L3/ L5.

¡Si Se Puede!

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: