Aclaració davant informacions aparegudes en alguns mitjans sobre la PAH Barcelona

PorPAH_Bcn

Aclaració davant informacions aparegudes en alguns mitjans sobre la PAH Barcelona

Des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Barcelona, ​​volem aclarir alguns punts que arran de la campanya d’escraches s’han convertit en objecte de debat per part d’aquells que volen eludir la seva responsibilitat política respecte la situació d’emergència habitacional en què vivim i que des de la PAH lluitem per canviar. 
El conveni entre l’Observatori DESC i l’Ajuntament de Barcelona en què participem és totalment públic i per tant accessible a qualsevol persona interessada en conèixer-lo. 
Volem tornar a recordar que la PAH és una iniciativa de la ciutadania per conquerir el Dret a l’Habitatge, que neix davant la passivitat dels partits governants i les institucions públiques, i que per això és i seguirà sent apartidista. Aixi doncs, qualsevol tipus de vinculació que es pretengui fer de PAH BCN amb qualsevol partit polític o candidatura és malintencionada.
Esperem que a partir d’ara els mitjans de comunicació contrastin la informació referent a la PAH i a PAH Barcelona abans de fer judicis de valor i acusacions sense sentit.

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: