AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

PorPAH_Bcn

AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

(del dimecres 3 al dimarts 9 de juny)

Dimecres 3
17:00 Grup d’Ajuda Mútua c/Leiva, 44
19:30 inaguració de l’exposició Pis Pilot al CCCB c/Montalegre, 5

Dijous 4
18:00 comissió d’IRPH

Diumenge 7
11:00 a 13:00 Mercat d’intercanvi al Bloc Labordeta. Lloc: Plaça Joan Corrades (c/Hostafrancs – ctra. Labordeta)  Toda la info aqui: http://pahbarcelona.org/2015/06/02/diumenge-7-de-juny-mercat-dintercanvi-xis-del-bloclabordeta-paella/
la idea clau del mercat és intercanviar, relacionant-te amb la resta de participants i arribar a un acord satisfactori per a ambdues parts. Des de la comissió Obra Social PAH_bcn detallem el que ens urgeix intercanviar i que podem oferir a canvi:
Necessitem: aixetes de cuina, aixetes de lavabos (per sobre taulell), aixetes de dutxa, escalfadors elèctrics, aigüeres individuals per a cuina, sifons de desguàs, vitroceràmiques o cuines elèctriques, persones amb coneixement elèctrics i de fontaneria
La PAH ofereix: tot el que trobaràs a la nostra taula, esmorzar durant el dia
i sempre estem disposades a escoltar altres necessitats i arribar acords.
A més a més durant la jornada es faran visites al bloc donant informació sobre la Obra Social de la PAH

Si vols participar d’aquest mercat, vine a les 10h a la PAH Bcn a la carretera Bordeta 56, Disposarem d’algunes taules que es deixaran segons ordre d’arribada i que s’hauran de recollir entre totes. Per acabar bé la jornada farem una paella a preus populars per poder dinar tothom que hi vulgui.

Dilluns 8
17:00 Atenció als estudiants
18:00 assemblea d’ acollida i assessorament col·lectiu

Dimarts 9
18:00 assemblea d’ accions i coordinació

 

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: