El Bloc La Bordeta no es toca

PorPAH_Bcn

El Bloc La Bordeta no es toca

Fa uns dies que en el Bloc La Bordeta esperem la notificació del desallotjament cautelar dictada pel jutge , però si alguna cosa hem après en aquests anys a la PAH és que la ciutadania organitzada pot aconseguir-ho tot . Perquè és de sentit comú que 7 famílies no es poden quedar al carrer sense cap alternativa habitacional, perquè és just que la SAREB , que és finança amb una majoria de diners públics, cedeixi els milers d’habitatges buits que acumula perquè les persones que ho necessiten tinguin un sostre.

Som famílies abandonades per les administracions i que només volem viure amb dignitat , per fer-ho hem hagut de desobeir i convertir en la nostra llar un d’aquells edificis buits que poblen els nostres barris , un edifici que ara està ple de vida i esperança que no deixarem que ens treguin .

Aquest desallotjament només ho pararem juntes, per això demanem l’ajuda i el suport de totes, perquè avui som nosaltres, però demà pot ser qualsevol. SÍ ES POT

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: