Intervencions del grup promotor de la ILP habitatge al Parlament de Catalunya

PorPAH_Bcn

Intervencions del grup promotor de la ILP habitatge al Parlament de Catalunya

El passat dijous 9 de Juliol les entitats promotores de la ILP d’habitatge (Observatori DESC, l’Aliança contra la Pobresa Energètica i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca) vam defensar al Ple la urgència de la ILP en una jornada històrica.

A continuació podeu veure la intervenció de les tres portaveus. 

APE

DESC

PAH

Estem davant d’un moment decisiu per solucionar l’emergència habitacional. Tenim l’oportunitat única d’aturar el patiment i la vulneració de drets i dignificar la vida de la ciutadania. I tenim el deure de fer-la realitat.

Avui es pot!

 

 

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: