AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

PorPAH_Bcn

AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

(del dimecres 20 al dimarts 26 de gener)

Seguim parant desnonaments i exigint a la banca i l’administració la correcta aplicació de la llei 24/2015.
La nostra força segueix estant al carrer on vam demostrar que SI ES POT

Dimecres 20
17:00 Grup d’Ajuda Mútua Espai obert i de confiança per a les persones que necessitin verbalitzar el seu malestar, les seves preocupacions, conflictes, etc. més enllà dels problemes d’habitatge. Aquest grup està dirigit per un activista i terapeuta.

Dilluns 25
17:00 Atenció als estudiants
18:00 Assemblea d’ acollida i assessorament col·lectiu. Espai obert per a totes aquelles persones que tenen el seu primer contacte amb la PAH i per a aquelles que volen/han de seguir aprenent per resoldre dubtes sobre el seu propi cas per seguir lluitant.

Dimarts 26
18:00 Assemblea d’ accions i coordinació

 

 

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: