AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

PorPAH_Bcn

AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

(del dimecres 27 al dimarts 2 de febrer)

A Catalunya tenim la llei més garantista de tot l’estat espanyol i està en plena vigència. Seguim exigint la seva aplicació total, per això hem enviat  
La nostra força segueix estant al carrer on seguim demostrant que SI ES POT

Dimecres 27
17:00 Grup d’Ajuda Mútua Espai obert i de confiança per a les persones que necessitin verbalitzar el seu malestar, les seves preocupacions, conflictes, etc. més enllà dels problemes d’habitatge. Aquest grup està dirigit per un activista i terapeuta.

photo222624476283644010

18:00 a 20:00 APE (Aliança contra la Pobresa Energètica). Assessorament col·lectiu per a les persones afectades de pobresa energètica http://pobresaenergetica.es/es/ Local de la FAVB c/Obradors, 6 baixos “M” Línia 3 *Drassanes.

Dilluns 01
17:00 Atenció als estudiants
18:00 Assemblea d’ acollida i assessorament col·lectiu. Espai obert per a totes aquelles persones que tenen el seu primer contacte amb la PAH i per a aquelles que volen/han de seguir aprenent per resoldre dubtes sobre el seu propi cas per seguir lluitant.

Dimarts 02
18:00 Assemblea d’ accions i coordinació

About the author

PAH_Bcn administrator

    A %d blogueros les gusta esto: