AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

PorPAH_Bcn

AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

(del dimecres 03 al dimarts 09 de febrer)

Aquesta setmana atentes al canvi de la reunió mensual de IRPH

Dimecres 03
17:00 Grup d’Ajuda Mútua Espai obert i de confiança per a les persones que necessitin verbalitzar el seu malestar, les seves preocupacions, conflictes, etc. més enllà dels problemes d’habitatge. Aquest grup està dirigit per un activista i terapeuta.

18:00 Comissió de IRPH. Aquest mes IRPH es trasllada a Terrassa. Rambla Francesc Macià,  189

Dijous 04
18:00 Taller de xarxes socials 

Dilluns 08
17:00 Atenció als estudiants
18:00 Assemblea d’ acollida i assessorament col·lectiu. Espai obert per a totes aquelles persones que tenen el seu primer contacte amb la PAH i per a aquelles que volen/han de seguir aprenent per resoldre dubtes sobre el seu propi cas per seguir lluitant.

Dimarts 09
18:00 Assemblea d’ accions i coordinació

About the author

PAH_Bcn administrator