AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

PorPAH_Bcn

AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

(del dimecres 9 de febrer al dimarts  15 de març)

Aquesta setmana com sempre seguim lluitant i ensenyant com defensar el nostre dret a un habitatge. Com exigim a #Las5delaPAH, els subministraments garantits formen part d’aquest dret i això ho defensen molt bé els nostres companys de APE, que aquesta setmana celebren la seva reunió d’assessorament en el nostre local.

DIMECRES 9
17:00 Grup d’Ajuda Mútua Espai obert i de confiança per a les persones que necessitin verbalitzar el seu malestar, les seves preocupacions, conflictes, etc. més enllà dels problemes d’habitatge. Aquest grup està dirigit per un activista i terapeuta.

18:00 a 20:00 APE (Aliança contra la Pobresa Energètica). Assessorament col·lectiu per a les persones afectades de pobresa energètica. Si et volen tallar la llum, el gas, l’aigua o tens problemes per pagar les factures, apropat i defensa els teus drets.
Local de PAH BARCELONA c/Leiva,44 “M” Línea 1 – Hostafranc

photo253081863201073266

DIJOUS 10
17.00 Classes de ioga. Bloc La Bordeta, Plaça Joan Corrades <M> L1 Hostafrancs

DILLUNS 14
17:00 Atenció als estudiants
18:00 Assemblea d’ acollida i assessorament col·lectiu. Espai obert per a totes aquelles persones que tenen el seu primer contacte amb la PAH i per a aquelles que volen/han de seguir aprenent per resoldre dubtes sobre el seu propi cas per seguir lluitant.

DIMARTS 15
18:00 Assemblea d’ accions i coordinació

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: