AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

PorPAH_Bcn

AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

(del dimecres 16  al dimarts  22 de març)

Aquesta setmana sortim al carrer per defensar el dret a un habitatge digne i per lluitar contra el racisme. També seguim teixint xarxa amb altres col·lectius i atenent a joves i futurs activistes que volen conèixer-nos

DIMECRES 16
17:00 Grup d’Ajuda Mútua Espai obert i de confiança per a les persones que necessitin verbalitzar el seu malestar, les seves preocupacions, conflictes, etc. més enllà dels problemes d’habitatge. Aquest grup està dirigit per un activista i terapeuta.

17:00 Classes de ioga. Bloc La Bordeta, Plaça Joan Corrades <M> L1 Hostafrancs

17:00 a 20:00 Base de dades Estem actualitzant les fitxes de tots els casos passats i presents, per poder elaborar informes. Si estàs o has estat en PAH Barcelona veuen i actualitza-la. És molt important que ho fem totes. Carretera de la Bordeta, 58

21:00 #ProuRacisme19M Contra el racisme tot a la Pl.Sant Jaume <M> L4 Jaume I – L3 Liceo

photo222624476283644164

DIJOUS 17
10:30 ACCIÓ!

17:00 a 20:00 Base de dades Estem actualitzant les fitxes de tots els casos passats i presents, per poder elaborar informes. Si estàs o has estat en PAH Barcelona veuen i actualitza-la. És molt important que ho fem totes. Carretera de la Bordeta, 58

DIVENDRES 18
10:30 ACCIÓ!

17:00 a 20:00 Base de dades Estem actualitzant les fitxes de tots els casos passats i presents, per poder elaborar informes. Si estàs o has estat en PAH Barcelona veuen i actualitza-la. És molt important que ho fem totes. Carretera de la Bordeta, 58

DISSABTE 19
17:00 #ProuRacisme Sortim de manifestació! http://prouracisme.net/ <M> L1 Arc de Triomf

19m_mani_octaveta_imprimir_page_1

DIUMENGE 20
20:00 Rebem la visita de La Murga de l’Àrea de Cooperació d’Escoltes Catalans

lamurgaCapcalera_0

DILLUNS 21
17:00 Atenció als estudiants Ens visitarà el CAU AEiG Pere II i Sta Mª de Foix

tampo21
18:00 Assemblea d’ acollida i assessorament col·lectiu. Espai obert per a totes aquelles persones que tenen el seu primer contacte amb la PAH i per a aquelles que volen/han de seguir aprenent per resoldre dubtes sobre el seu propi cas per seguir lluitant.

17:00 a 20:00 Base de dades Estem actualitzant les fitxes de tots els casos passats i presents, per poder elaborar informes. Si estàs o has estat en PAH Barcelona veuen i actualitza-la. És molt important que ho fem totes. Carretera de la Bordeta, 58

DIMARTS 22
18:00 Assemblea d’ accions i coordinació

17:00 a 20:00 Base de dades Estem actualitzant les fitxes de tots els casos passats i presents, per poder elaborar informes. Si estàs o has estat en PAH Barcelona veuen i actualitza-la. És molt important que ho fem totes. Carretera de la Bordeta, 58

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: