AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

PorPAH_Bcn

AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

(del dimecres 23 al dimarts  29 de març)

Seguim lluitant, empoderant-nos i aprenen juntes a defensar el nostres drets.
Els subministraments garantits formen part del dret a un habitatge digne  i això ho defensen molt bé els nostres companys de APE, que aquesta setmana celebren la seva reunió d’assessorament en el nostre local.

DIMECRES 23
18:00 a 20:00 APE (Aliança contra la Pobresa Energètica). Assessorament col·lectiu per a les persones afectades de pobresa energètica. Si et volen tallar la llum, el gas, l’aigua o tens problemes per pagar les factures, apropat i defensa els teus drets.
Local de PAH BARCELONA c/Leiva,44 “M” Línea 1 – Hostafranc

photo253081863201073266

DILLUNS 28
17:00 Atenció als estudiants
18:00 Assemblea d’ acollida i assessorament col·lectiu. Espai obert per a totes aquelles persones que tenen el seu primer contacte amb la PAH i per a aquelles que volen/han de seguir aprenent per resoldre dubtes sobre el seu propi cas per seguir lluitant.

DIMARTS 29
18:00 Assemblea d’ accions i coordinació

About the author

PAH_Bcn administrator