AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

PorPAH_Bcn

AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

(del dimecres 30 de març al 05 de abril))

Seguim lluitant, empoderant-nos i aprenen juntes a defensar el nostres drets.

DIMECRES 30
17:00 Grup d’Ajuda Mútua Espai obert i de confiança per a les persones que necessitin verbalitzar el seu malestar, les seves preocupacions, conflictes, etc. més enllà dels problemes d’habitatge. Aquest grup està dirigit per un activista i terapeuta.

17:00 Classes de ioga. Bloc La Bordeta, Plaça Joan Corrades <M> L1 Hostafrancs

18:00: TALLER DE CLÀUSULES ABUSIVES.

DILLUNS 04
17:00 Atenció als estudiants

18:00 Assemblea d’ acollida i assessorament col·lectiu. Espai obert per a totes aquelles persones que tenen el seu primer contacte amb la PAH i per a aquelles que volen/han de seguir aprenent per resoldre dubtes sobre el seu propi cas per seguir lluitant.

DIMARTS 05
10:00: ACCIÓ!

18:00 Assemblea d’ accions i coordinació

DE DILLUNS A DIVENDRES
17:00 a 20:00 Base de dades Estem actualitzant les fitxes de tots els casos passats i presents, per poder elaborar informes. Si estàs o has estat en PAH Barcelona veuen i actualitza-la. És molt important que ho fem totes. Carretera de la Bordeta, 58

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: