AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

PorPAH_Bcn

AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

(del dimecres 06 al dimarts  12 de març)

Si tens problemes hipotecaris, de lloguer o ocupació i no saps com solucionar-los, vine, t’ajudarem a trobar una solució i podràs unir-te al nostre moviment.
Seguim lluitant, empoderant-nos i aprenen juntes a defensar el nostres drets. També donem molta importància a crear xarxa amb altres col·lectius i lluites.
Els subministraments garantits formen part del dret a un habitatge digne i això ho defensen molt bé els nostres companys de APE, que aquesta setmana i fins temps indefinit canvien el seu horari.

DIMECRES 06
17:00 Grup d’Ajuda Mútua Espai obert i de confiança per a les persones que necessitin verbalitzar el seu malestar, les seves preocupacions, conflictes, etc. més enllà dels problemes d’habitatge. Aquest grup està dirigit per un activista i terapeuta.

18:30 Ens visiten, al nostre local, els alumnes de la London School of Economics and Political Science.

17:00 a 19:00 APE (Aliança contra la Pobresa Energètica). Assessorament col·lectiu per a les persones afectades de pobresa energètica. Si et volen tallar la llum, el gas, l’aigua o tens problemes per pagar les factures, apropat i defensa els teus drets.
Local de PAH BARCELONA c/Obradors 6-8 “M” Línea 3 – Drassanes

photo253081863201073272

DIJOUS 07
18:00 Comissió de IRPH. c.Leiva, 44

19:00 Presentació del libre Iaioflautas desobediencia civil en acción Carrer de Sant Pere Mésn Baix, 70 <M> L1-L4 Universitat

IMG-20160405-WA0024.jpg
19:00 Presentació del llibre Aquí vivió. Historia de un desahucio de Isaac rosa y Cristina Bueno. La Central de Raval carrer d’Elisabets, 6 <M> L3 Liceo

IMG-20160405-WA0025.jpg

DISSABTE 09
10:00 A 19:00 Primavera cooperativa, Fira de l’economia social, solidaria i comunitaria Vine a veuren’s a la nostra paradeta. Plaça Bonet i Muixí/Josep Pons <M> L1 Plaça de Sants

cartellprimaveracooperativasants9abril2016
17:00 5 anys de lluita de PAHC Sabadell. Us esperem aquest dissabte a partir de les 17h a la Plaça del Treball! Celebrarem aquest 5 anys amb els Bastoners de Sabadell, les Bruixes del Nord, la coral Els Notes, els col·lectius amics de la ciutat, les companyes d’altres PAH’s d’arreu del territori i l’actuació de Lágrimas de Sangre. T’ho perdràs? Renfe R4 – Sabadell Sud

IMG-20160405-WA0027.jpg

DILLUNS 11
17:00 Atenció als estudiants
18:00 Assemblea d’ acollida i assessorament col·lectiu. Espai obert per a totes aquelles persones que tenen el seu primer contacte amb la PAH i per a aquelles que volen/han de seguir aprenent per resoldre dubtes sobre el seu propi cas per seguir lluitant.

jornades-fotografia-social-2016.jpg

Participem a  les II Jornades de Fotografia Social, un espai per a la reflexió i el debat sobre la mirada de professionals a l’hora d’abordar contexts d’injustícia social; la seva responsabilitat i compromís al retratar un determinat moment o una determinada realitat posant el focus en les desigualtats i promovent una consciència col·lectiva.

19:00 – 20:00h. CONFERÈNCIA d’OLMO CALVO, autor del reportatge fotogràfic Víctimes dels desnonaments. Fotoperiodista que, en l’actualitat, està cobrint les condicions dels refugiats que arriben a Europa.

20:00 – 21:00h. Representants de la plataforma PAH, i Òscar Camps director de l’ONG Proactiva Open Arms, valoren la cobertura que donen els mitjans de comunicació a les persones afectades per desnonaments i les condicions en els que son rebudes, a Europa, les persones refugiades.

DIMARTS 12
18:00 Assemblea d’ accions i coordinació

Sobre el autor

PAH_Bcn administrator