AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

PorPAH_Bcn

AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

(del dimecres 13 al dimarts 19 d’abril)

Si tens problemes hipotecaris, de lloguer o ocupació i no saps com solucionar-los, vine, t’ajudarem a trobar una solució i podràs unir-te al nostre moviment.
Seguim lluitant, empoderant-nos i aprenen juntes a defensar el nostres drets i per això sortirem al carrer les setmanes vinents. Hem declarat la guerra al PP! No permetrem que tombi la llei més garantista de tot l’Estat. La llei 24/2015 va sortir del carrer gràcies a la ciutadania i serà al carrer on la defensarem #PPatacaILP

DE DILLUNS A DIVENDRES
17:00 a 20:00 Base de dades Estem actualitzant les fitxes de tots els casos passats i presents, per poder elaborar informes. Si estàs o has estat en PAH Barcelona veuen i actualitza-la. És molt important que ho fem totes. Carretera de la Bordeta, 58

DIMECRES 13
10:00  ACCIÓ

17:00 Grup d’Ajuda Mútua Espai obert i de confiança per a les persones que necessitin verbalitzar el seu malestar, les seves preocupacions, conflictes, etc. més enllà dels problemes d’habitatge. Aquest grup està dirigit per un activista i terapeuta.

DIVENDRES 15
18:00 Assessorament col·lectiu Espai quinzenal per fer seguiment de les negociacions dels nostres casos.

DILLUNS 18
17:00 Atenció als estudiants
18:00 Assemblea d’ acollida i assessorament col·lectiu. Espai obert per a totes aquelles persones que tenen el seu primer contacte amb la PAH i per a aquelles que volen/han de seguir aprenent per resoldre dubtes sobre el seu propi cas per seguir lluitant.

18:30 ACCIÓ!!!!

DIMARTS 19
18:00 Assemblea d’ accions i coordinació

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: